AkademiİKÇU

İKÇÜ SBBF’de Akademik Kurul

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi (SBBF) 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi

Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe’nin ev sahipliğinde İKÇÜ Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda gerçekleştirilen SBBF 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Akademik kurul toplantısına İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş ve Prof. Dr. Yasin Bulduklu, Genel Sekreter Nurettin Memur ile Bölüm başkanları ve çok sayıda akademisyen katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan SBBF Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe, yapmış olduğu sunumda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına ait sayısal bilgiler vererek Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi (SBBF)’nin genç ve dinamik bir fakülte olarak büyümeye devam ettiğini söyledi. Ardından söz alan İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ise, henüz yeni sayılabilecek bir üniversite olmasına rağmen, akademik yayınlar baz alındığında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinin her geçen gün yükselişini sürdürdüğünü vurguladı. Prof. Dr. Saffet Köse “başarımızın arka planında tesis ettiğimiz muhabbet dili yatıyor” dedi.