En GüncelİKÇUSağlık

Rektör Köse’den Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarı Davet Mesajı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, 17-18 Şubat 2023 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarı’na ilişkin bir davet mesajı yayımladı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı paydaşlığında, Ege Üniversitesi başkanlığında 17-18 Şubat 2023 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarı” icra kurulunda yer alan 4 Üniversiteden biri olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse fuara ilişkin görüntülü bir davet mesajı yayınladı.

Rektör Köse mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sağlık hizmetlerinin sunumunda ülkemiz son yıllarda önemli başarılara imza atmıştır ve ekonomimizdeki payı her geçen yıl artan sağlık turizmine yönelik daha çok çabaya ihtiyaç olduğu açıktır. Bu çerçevede ülkemizin tüm kurumları işbirliği içinde çalışmalıdır. Sağlık hizmetlerinde niteliğin arttırılması başta olmak üzere alandaki gelişmelerin stratejik hedefler bağlamında izlenmesi gerekir. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi de kariyer fuarları gibi çok sayıda stratejik projesine Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarı’nı bu amaçla dâhil etmiştir. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin paydaşı olduğu ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde Ege Üniversitesi’nin koordinasyonunda yapılacak bu fuarı oldukça önemli buluyorum. Sağlık, estetik ve medikal sektörlerinin ulusal ve küresel firmaları ile öğrenciler ve akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bu fuara yatırımcı, sektör temsilcisi, öğrenci ve akademisyenlerimizi davet ediyorum.”