EğitimEn GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ, 9. Sağlık İletişimi Sempozyumuna Ev Sahipliği Yapacak

2015 yılından bu yana her yıl düzenlenen Sağlık İletişimi Sempozyumu’nun 9’uncusu bu yıl 04-06 Mayıs 2023 tarihlerinde İKÇÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Anadolu Üniversitesi, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün işbirliği ile Urla’da yer alan Karantina Adası’nda gerçekleştirilecek olan sempozyum, uluslararası ölçekte, sağlık iletişimi alanında çalışan akademisyenleri, uzmanları ve araştırmacıları bir araya getirecek.

Sağlık iletişimi ile ilgili güncel konuların ele alınacağı sempozyum, iletişim ve sağlık alanlarındaki akademisyenlerin bilgi paylaşımına yönelik disiplinlerarası bir nitelik taşıyor. Sempozyum kapsamında, günümüzde önemli bir sorun haline gelen sağlık iletişimi, sağlık okuryazarlığı, sağlık çalışanı hasta ilişkisi gibi konu başlıkları etrafında, çözüm yollarını içeren bildiriler sunulacak. 04-06 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan sempozyuma katılım sağlamak için araştırmacılar, 24 Mart 2023 tarihine kadar bildiri özetlerini gönderebilecek.