En GüncelİKÇUSağlıkSosyal

İKÇÜ Eczacılık Fakültesinden Depremzede Kadınlara Hijyen Paketi Desteği

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından, Hatay’da yaşayan depremzede kadınlara hijyen paketi desteği sağlanmasını içeren bir sosyal sorumluluk projesi düzenlendi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili doğrudan etkileyen depremlerin yaralarını sarmak üzere desteklerine devam ediyor.

İKÇÜ Eczacılık Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Hatay/Samandağ’da yaşayan kadınlara yönelik bir sosyal sorumluluk projesi düzenledi.

“Deprem Bölgesindeki Kadınlara Özbakım ve Hijyen Paketi Desteği” başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hatay’da yaşayan kadınlara ulaştırılmak üzere hazırlanan ilk 100 hijyen paketi yola çıkmayı bekliyor.

İKÇÜ Eczacılık Fakültesi’nin sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunarak dayanışma içinde yer almak isteyenlerin ise pelin.tastan@ikcu.edu.tr ve fadime.aydin.kose@ikcu.edu.tr e-posta adresleri ile iletişime geçebilecekleri bildirildi.