AkademiBeslenmeEğitimEn GüncelİKÇUYemek

İKÇÜ Turizm Fakültesi ile Divan Grup Arasında İşbirliği Toplantısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Divan Grup arasında üniversite-sektör işbirliği kapsamında çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi

İKÇÜ Turizm Fakültesi ile 1956 yılında İstanbul’daki otelinin inşasının tamamlanmasıyla kurulan ve bünyesinde 12’si ulusal 3’ü uluslararası olmak üzere toplamda 15 oteli, otellerin yanı sıra çok sayıda restoranı ve pastanesi bulunan bir zincir marka olan Divan Grup arasında çevrimiçi bir işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İKÇÜ Turizm Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, Dekan Yardımcısı Dr. Simge Kömürcü Sarıbaş ve İKÇÜ Turizm Fakültesi Kariyer Danışmanlığı Komisyonu Başkanı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özgür Sarıbaş, Divan Grup adına ise markanın genel merkezinde görev yapan İnsan Kaynakları Müdürü Ayşegül Özdemir katıldı. 

Toplantı kapsamında İKÇÜ Turizm Fakültesi ile Divan Grup arasında, Turizm Fakültesi öğrencilerinin staj ve iş olanaklarının artırılmasına yönelik yapılabilecek bir protokol üzerine değerlendirmeler yapılarak, işbirliği çerçevesinde gelecekte yapılabilecek olası çalışmalar ve planlamalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.