EğitimEn GüncelİKÇUSağlıkSosyal

İKÇÜ Tıp Fakültesinden İlkokullarda El Yıkama Eğitimi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi tarafından Karabağlar İlçesi’ndeki iki farklı ilköğretim okulunda “El Yıkamanın Önemi” konulu eğitim düzenlendi

İKÇÜ Tıp Fakültesi müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen “El Yıkamanın Önemi” konulu eğitim programı Karabağlar Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu’nda ve Karabağlar Adnan Mazıcı İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

İKÇÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Funda İfakat Tengiz danışmanlığında, Stj. Dr. Sinan Emre Özen ile Stj. Dr. Ege Peker’in yürütücülüğünde düzenlenen eğitim kapsamında iki ilköğretim okulunda okuyan 500 ilkokul öğrencisine interaktif bir şekilde el yıkamanın gerekliliği, önemi ve nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgiler sunuldu.