En GüncelGenelHaberlerİKÇUSosyal

İKÇÜ Psikolojik Destek Masası Kuruldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), depremden etkilenen İKÇÜ öğrencileri ve aileleri için Psikolojik Destek Masası kurdu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çok sayıda ili etkileyen depremlerden zarar gören öğrencilerine ve onların ailelerine psikolojik olarak destek sağlamak için Psikolojik Destek Masası kurdu.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin, İKÇÜ Psikolojik Destek Masası aracılığı ile deprem bölgesinde ikamet eden ve depremden etkilenen İKÇÜ öğrencilerine ve onların ailelerine psikolojik destek sağlamaya hazır olduğu bildirildi.

İKÇÜ Psikolojik Destek Masası’na, 0232-3293535 Dâhili 8592- 8565-8502 iletişim hattından ulaşılabileceği aktarıldı.