AkademiEğitimEn GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ’de Herkes İçin Psikoloji Seminerleri Devam Ediyor

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Herkes İçin Psikoloji” seminerlerinin 5’inci oturumu “Çocuk: Duygular ve Oyun” başlığı altında gerçekleşti

İKÇÜ Nizami-i Gencevi Konferans Salonunda gerçekleşen ve Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Esra Demirkan tarafından verilen “Çocuk: Duygular ve Oyunlar” başlıklı seminere Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Çocuk: Duygular ve Oyunlar” başlık seminerde, çocuklarda duygu ve duygu düzenleme kavramları üzerinde duruldu. Duygu düzenlemede ebeveynlerin rolüne ve duygu odaklı ebeveynliğe dair bilgilerin paylaşıldığı seminerde, çocukların duygularına nasıl eşlik edilebileceği? Ve oyunun, çocukların duygularına kucak açmak için nasıl kullanılabileceği? Sorularına cevap arandı. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla seminer sona erdi.