AkademiEğitimEn GüncelİKÇUPolitika

İKÇÜ Turizm Fakültesi ile Divan Grup Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi ile Divan Grup arasında üniversite-sektör iş birliği kapsamında protokol imzalandı

İKÇÜ Turizm Fakültesi’nde bir araya gelen öğretim üyeleri ile Divan Grup yetkilileri üniversite-sektör iş birliği kapsamında yapılacak çalışmalara yönelik protokol imzaladı. 1956 yılında İstanbul’daki otelinin inşasının tamamlanmasıyla kurulan ve bünyesinde şu anda 12’si ulusal, 3’ü uluslararası olmak üzere toplamda 15 otel ve çok sayıda restoran ve pastane bulunan Divan Grup’un İnsan Kaynakları Departmanı yetkilileri Ayşegül Yıldırım ve Ali Yıldırım’ın hazır bulunduğu protokole İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Simge Kömürcü Sarıbaş ile Dr. Öğr. Üyesi Perihan Kendirci ve İKÇÜ Turizm Fakültesi Kariyer Danışmanlığı Komisyonu Başkanı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgür SARIBAŞ katıldı. 

İKÇÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin staj ve iş olanaklarının geliştirilmesi için mevcut durum ve yapılabilecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, üniversite ve sektörün karşılıklı beklentileri değerlendirildi. Toplantı sonunda İKÇÜ Turizm Fakültesi ve Divan Grup arasında şu anki çalışma imkanlarının geliştirilmesi ve yeni fırsatların oluşturulmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.