AkademiEğitimEn GüncelİKÇUSağlık

İlaç Araştırma ve Geliştirme Sempozyumu İçin Geri Sayım Başladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nde gerçekleşecek olan “International Multidisciplinary Symposium on Drug Research and Development (DRD) 2023” için geri sayım başladı

İKÇÜ Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda, 4-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “International Multidisciplinary Symposium on Drug Research and Development (DRD) 2023” programına, yurt içi ve yurt dışından alanında yetkin birçok önemli isim katılacak.

İKÇÜ Eczacılık Fakültesi ile İlaç Araştırmacıları ve Uygulayıcıları Derneği (İLARUD) tarafından düzenlenen “International Multidisciplinary Symposium on Drug Research and Development (DRD) 2023” programının açılış seremonisinde ise Beril Koparal Ergün, Abdullah Uslu ve Mehmet Müderrisoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Sempozyumda üç gün boyunca, uluslararası anlamda eczacılık alanında hizmet veren akademi ve sektörden birçok kişi konuşacak.