AkademiGenelİKÇU

İKÇÜ’de Bayramlaşma

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) yönetimi ile akademik ve idari personeli bayramlaşma programında bir araya geldi

İKÇÜ Rektörlük bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Saffet Köse başkanlığındaki üniversite yönetimi ile akademik ve idari personel bayram coşkusunu tek yürek olarak paylaştı. Bayramların, kardeşlik duygularını yenilemek, kırgınlıkları gidermek ve omuz omuza vermek için bir vesile olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Saffet Köse, bayramlaşmanın da gelenekten gelen değerleri yaşatma ve geleceğe aktarma anlamı taşıdığını belirtti.

Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bayramın buruk bir şekilde karşılandığını ifade eden Prof. Dr. Saffet Köse: “Ülkemizin her karış toprağına depremin acısı düştü. Bu sebeple bayramı, ülkece buruk bir şekilde karşıladık. Bu bayramın kırgınlıkların ortadan kaldırıldığı ve sevginin çoğaldığı zamanları; geçmişten daha güzel, sağlıklı ve bereketli günleri beraberinde getirmesini temenni ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramının İKÇÜ ailesinin değerli üyeleri başta olmak üzere, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.