AkademiEğitimEn GüncelİKÇUTeknoloji

İKÇÜ’den Python ile Programlamaya Giriş Eğitimi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından “PYTHON ile Programlamaya Giriş Eğitimi” verilecek

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Hizmet İçi Eğitimleri kapsamında 28 Nisan 2023-2 Haziran 2023 tarihleri arasında, Doç. Dr. Aytuğ Onan tarafından verilecek olan “PYTHON ile Programlamaya Giriş Eğitimi” beş hafta sürecek.

Web uygulamaları, yazılım geliştirme, veri bilimi ve makine öğreniminde (ML) yaygın olarak kullanılan bir programlama dili olan PYTHON ile verilecek olan programlamaya giriş eğitimi Cuma günleri 14.00 ila 16.00 saatleri arasında yapılacak. 28 Nisan tarihinde başlayacak olan eğitimler 5-12-26 Mayıs tarihlerinde devam ederek 2 Haziran tarihinde son bulacak. Eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecek.