AkademiEn GüncelGenelMedya

Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu

Geçtiğimiz yıl 120 uzman ve liderin katılımıyla gerçekleşen Stratcom Summit 2021 (Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi) 360 derece iletişim yaklaşımını benimseyen faaliyetlerine yeni etkinlik ve çalışmalar ile 2022 yılı boyunca devam ediyor. Bu kapsamda, 6-11 Mayıs 2022 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu” düzenleyecektir. Uluslararası Genç İletişimciler Forumu farklı ülkelerden toplam 100 genç iletişimciye 6-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya’da kapılarını açıyor.

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu’nda, kamu ve özel sektörden alanında uzman kişilerin katılımıyla;

– Türkiye İletişim Modeli tanıtılacak

– İletişim fakülteleri öğrencileri ile medyanın çeşitli alanlarından önde gelen isimleri bir araya getirilecek

– İletişim Fakültelerinin 3. ve 4. sınıflarında eğitim gören öğrencilere mesleki hayatlarında kullanabilecekleri yeni deneyimler, güncel yöntemler ve bilgiler kazandırılacak

– Stratejik iletişim, kamu diplomasisi, dezenformasyonla mücadele, fotoğraf ve video editörlüğü, dijital medya gibi birçok konu ele alınacak

– Atölye çalışmaları ve kültürel etkinlikler düzenlenecek

– Program sonunda öğrencilere katılım belgesi verilecek

– Katılımcı öğrencilerin tüm konaklama ve ulaşım masrafları karşılanacak

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu’na katılmak isteyen öğrencilerin 22 Mart-15 Nisan 2022 tarihleri arasında https://tr.stratcomsummit.com/youth linki üzerinden başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Yapılacak değerlendirme sonrası programa katılmaya hak kazanan öğrenciler Stratcom web sitesi üzerinden duyurulacaktır.