AkademiEn GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ’nün Projesi TÜSEB’ten Kabul Gördü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Eczacılık Fakültesi akademisyenlerinin projesi TÜSEB- A Grubu Acil Ar-Ge Çağrısı destek programından kabul gördü

İKÇÜ Eczacılık Fakültesi akademisyenlerinin projesi, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB)’nın üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları veya araştırma enstitüleri/merkezleri tarafından yürütülecek kısa süreli aşı, ilaç, tıbbi cihaz, tanı kiti vb. sağlık bilim ve teknolojileri ile ilgili alanlardaki projelerin desteklenmesini içeren TÜSEB- A Grubu Acil Ar-Ge Çağrısı destek programından kabul gördü.

İKÇÜ Eczacılık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Yamaç Tekintaş’ın Proje Yürütücüsü, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Üçüncü’nün Proje Araştırmacısı olduğu “Fotosensitizer- Seragenin Kombinasyonunun Antimikrobiyal Fotodinamik Terapi Etkinliğinin Araştırılması” başlıklı proje Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından desteklenmeye değer görüldü.