AkademiEn GüncelFEATURED

İKÇÜ Orman Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zennure Uçar’ın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zennure Uçar’ın projesi, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinin desteklenmesini içeren TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı (Acil Destek Modülü) kapsamında kabul gördü.

İKÇÜ Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Zennure Uçar, yürütücüsü olduğu “Düzce Ovasının Uzun Dönemli Arazi Kullanımı (AK) / Arazi Örtüsü (AÖ) Değişimini Şekillendiren Yönlendirici Parametrelerin Belirlenmesi ve Kent Ormancılığı Açısından Değerlendirilmesi” başlıklı projesi ile TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.