38,5453$% 0.08
44,1380€% 0.33
4.112,03%0,17
3.317,67%0,03
9.224,84%-0,88
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Baklava Yapımı Atölyesi” düzenlendi
Haber- Asya Meyda Birlik
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Türk Mutfağı” dersi kapsamında “Baklava Yapımı Atölyesi” düzenledi. Etkinlik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleşti.
Özmermer Un Firması’nın katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe Özmermer Un Firması Demo Ustası Şef Kenan Şahan katıldı. Öğrencilere tüm aşamaları ile baklava yapımı uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilerin aktif katılımı ile her aşamada beceri kazanmalarına yönelik bir eğitim uygulandı.
Çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik, İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Akbaba tarafından Şef Kenan Şahan’a teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.
İKÇÜ’lü Geleceğin Turizm İşletmecilerine “HMS Otel Programı” Eğitimi Verildi