EğitimEn GüncelMedyaUncategorized

Anadolu Ajansı “Stajyer Muhabir” Alacağını Duyurdu

Anadolu Ajansı, bünyesinde bulunan 14 bölge müdürlüğünde görev yapmak üzere Stajyer Muhabir alımı yapacağını duyurdu

Anadolu Ajansı’nın Stajyer Muhabir alımına ilişkin duyurusundaki bölgelerden birisi de İzmir. Ajanstan yapılan açıklamada görevlendirilecek Stajyer Muhabirlerin AA’nın iş süreçlerini ilk elden tecrübe edecekleri ve ajans haberciliği alanında deneyim kazanma imkanı bulacakları belirtildi.

Anadolu Ajansı, Stajyer Muhabir alımında aranan genel nitelikleri ise şöyle açıkladı:

– Lisans eğitiminde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak

– Zorunlu staj belgesine sahip olmak (Öğrencinin zorunlu staj kapsamında olduğuna dair okuldan alınacak onaylı yazı başvuru aşamasında sisteme yüklenmelidir. Onaylı olmayan evraklar ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.)

– 2.75 ve üzeri genel not ortalamasına sahip olmak (Onaylı not belgesi sisteme yüklenmelidir. Resmi olmayan transkriptler ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak olup e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.)

– Staj başvurusu yapılan şehirdeki bir üniversitede öğrenim görüyor olmak

– Daha önce Anadolu Ajansında staj yapmamış olmak

Anadolu Ajansı’nda Stajyer Muhabir olmak isteyen ve şartları taşıyan adaylar başvurularını kariyer.aa.com.tr sitesinden yapabilecek.