AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Psikoloji Bölümü Bergama Akropolüne Teknik Gezi Düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü, İKÇÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle Bergama Akropolüne Teknik Gezi Düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencileri, dünyanın ilk psikiyatrik tedavi merkezinin de bulunduğu Bergama Akropolü’nü ziyaret ettiler.

Dünyanın ilk psikiyatrik tedavi merkezini içerisinde bulunduran, psikoloji alanında büyük önemi bulunan Bergama Akropolü teknik gezisine Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Rehber eşliğinde gerçekleşen gezide Akropolde bulunan tedavi merkezi ve o dönemin hasta kabul süreçleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Teknik gezi sonrası öğrenciler Yardımcı Psikodramatistler eşliğinde psikodrama alanında grup uygulamaları gerçekleştirdiler.