EğitimEn GüncelGenelİKÇUSağlık

SBBF’de ‘Standart İlk Yardım Eğitimi’

Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe’nin isteği ve desteği doğrultusunda, kalite ve akreditasyon çalışmaları bağlamında iki günlük ‘Standart İlk Yardım Eğitimi’ programı düzenlendi. Eğitim programı üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. İbrahim Çınar, Öğr. Gör. Mukadder ÖZBEK ve Öğr. Gör. Neşe Can Mercan’ın koordinatörlüğünde tamamlandı.

İlk yardım bilinci oluşturmak ve çeşitli kazalar sonrası bireylerin gördüğü zararın en aza indirilmesi amacıyla düzenlenen programa akademik ve idari personel katıldı. 24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşen programın ilk günü teorik, ikinci günü ise uygulamalı olarak devam etti. Saat 10.00-12.30 ve 13.30-16.00 arasında düzenlenen program, Nizami Gencevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.