EğitimEn GüncelİKÇUKongre

Uluslararası Öğrenci Kongresi Yapıldı

Uluslararası Öğrenci Öğrenci Kongresi’nin altıncısı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Merkez Yerleşkesinde Yapıldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Uluslararası Öğrenci Derneği, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve TurkEduCon iş birliğinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda yapılan kongrenin açılışında konuşan Kongre Düzenleme Komisyonu Başkanı ve İzmir  Uluslararası  Misafir  Öğrenci Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çevik, altıncı kez bu bilimsel etkinliği yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti paylaştı. Prof. Dr. Çevik “Uluslararası öğrencilerin bilimsel katkıları ile şekillenen bu kongrelerde gençlerin uluslararası deneyim kazanmalarını, kültürler arası etkileşimi amaçlıyoruz. Genç araştırmacıların yaptıkları çalışmaları paylaşmalarına, tartışmalarına ve birbirleri ile etkileşimlerine yönelik imkanlar sunuyoruz. Ben emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.