42,4486$% 0.01
49,5745€% 0.38
5.745,22%0,01
4.206,70%-0,07
11.036,82%-0,78
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Baklava Yapımı Atölyesi” düzenlendi
Haber- Asya Meyda Birlik
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Türk Mutfağı” dersi kapsamında “Baklava Yapımı Atölyesi” düzenledi. Etkinlik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleşti.
Özmermer Un Firması’nın katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe Özmermer Un Firması Demo Ustası Şef Kenan Şahan katıldı. Öğrencilere tüm aşamaları ile baklava yapımı uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilerin aktif katılımı ile her aşamada beceri kazanmalarına yönelik bir eğitim uygulandı.
Çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik, İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Akbaba tarafından Şef Kenan Şahan’a teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

İKÇÜ’lü Geleceğin Turizm İşletmecilerine “HMS Otel Programı” Eğitimi Verildi
1
Çelebili Minikler 23 Nisan’ı Dopdolu Bir Programla Kutladı
110180 kez okundu
2
Türkiye’nin En Genç Kadın Profesörü İKÇÜ’lü
2612 kez okundu
3
İzmir’in En Donanımlı Farazi Mahkeme Salonu İKÇÜ Hukuk Fakültesi’nde Açıldı
1710 kez okundu
4
“İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi İzmir’in Modern Yüzü Olacak”
902 kez okundu
5
İKÇÜ’nün TÜBİTAK Destekli 4. Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi İçin Geri Sayım Başladı
894 kez okundu