EğitimEn GüncelFEATUREDİKÇUMedya

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasından İKÇÜ’ye Ödül

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Tuğçe Tatar bu yıl 8’incisi düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda “İnternet Haberi” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu

TRT’den yapılan açıklamaya göre bu yıl 115 Üniversiteden 1615 eser ile 2 bin 213 öğrencinin başvuruda bulunduğu; Finalde ise 41 ayrı şehirden 47 üniversitenin yaklaşık 200 öğrencisinin yarıştığı TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Tuğçe Tatar İnternet Haberi kategorisinde 2’inci oldu. TRT’nin, geleceğin iletişimcileri olacak üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına katkıda bulunmak, nitelikli ve farklı içerikler üretmelerini teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlediği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasının ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ödüle layık görülen eser sahibi öğrencilere ödüllerinin TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve yardımcıları tarafından verildiği, 4 ana dalda, 13 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Tuğçe Tatar Dijital Yayıncılık Dalı İnternet Haberi Kategorisinde “3 Yaşında Cezaevinde 40 Yaşında Akademisyen” başlıklı haberiyle ikincilik ödülüne layık görüldü.