AkademiEn GüncelİKÇU

Genç İletişimcilerden İKÇÜ Medya Merkezine Ziyaret

Muhabir: Ali Yaman

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SBBF Medya ve İletişim Bölümü 1’inci sınıf öğrencileri, öğretim üyeleri eşliğinde İKÇÜ Medya Merkezini ziyaret etti

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Elif Korap Özel ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yalçın 1’inci sınıf öğrencileriyle birlikte İKÇÜ Medya Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında öğrencilere İKÇÜ Medya Merkezi bünyesinde bulunan İKÇÜ Haber Ajansı, Haber Atölyesi, TV Stüdyosu, Ses Stüdyosu, Halkla İlişkiler Atölyesi ve Cep Sineması gibi medya ve iletişim sektörüne yönelik uygulamalı eğitimler verilen birimler tanıtıldı. İKÇÜ Medya Merkezinde yürütülen faaliyetler hakkında merkezde görev yapan öğretim üyeleri ve personelden bilgi alan öğrenciler, ileride yönelmek istedikleri alanların kendilerine yapacağı katkılara ilişkin de fikir sahibi oldular.