AkademiEn GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ Turizm Fakültesi Sağlık ve Termal Turizm Zirvesinde Yerini Aldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler 5. Uluslararası Sağlık ve Termal Turizm Zirvesi için gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı

2023 yılında İzmir’de yapılacak olan 5. Uluslararası Sağlık ve Turizm Zirvesi’ne ilişkin istişare toplantısı İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında,  İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler’in ve diğer ilgili kurumlar olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, TÜRSAB, hastaneler, oteller, ilgili dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Daha önce 2012 yılında Afyon’da, 2017 yılında Denizli’de, 2018 yılında Sivas’ta ve 2019 yılında Balıkesir’de yapılan, beşincisinin ise 2023 yılında İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşmesinin planlandığı Sağlık Turizmi Zirvesi’ne ilişkin stratejik planların ve kentin sağlık turizmi potansiyellerinin ele alındığı toplantıda, zirvenin 9-14 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacağı bildirildi.