AkademiEn GüncelİKÇUPolitikaSosyal

Cezayirli Lisansüstü Öğrencilerinden İKÇÜ’ye Ziyaret

Cezayirli lisansüstü öğrencileri Turizm Fakültesinin davetlisi olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ne ziyaret gerçekleştirdi

İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Akbaba öncülüğünde mevcut çalışma olanaklarının artırılması ve yeni fırsatların ortaya çıkarılmasına yönelik Cezayir’den İKÇÜ Turizm Fakültesi’ne yabancı uyruklu lisansüstü öğrenciler davet edildi. Öğrencilerin beş günlük ziyareti kapsamında düzenlenen tanışma toplantısına İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu, Turizm Fakültesi öğretim üyeleri, Uluslararası Projeler ve Erasmus Koordinatörlüğü’nde görevli akademisyenler ve Sırbistan Topone PR Agency&Marketing yetkilisi katılım sağladı. Toplantıda muhtemel iş birlikleri, ortak projeler ve eğitimin niteliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu. Ayrıca, ziyaretin son gününde öğrencilere yönelik olarak İKÇÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zafer Öter tarafından ‘Research Methodology and Guidelines for Writing Dissertations and Scientific Papers’ başlıklı eğitim verildi.