AkademiEn GüncelFEATUREDİKÇU

Rektör Köse’den TÜBİTAK’ta Projeleri Kabul Gören Öğrencilere Başarı Belgesi

Haber-Fotoğraf: Gizem Gül Aktan

TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında (BİDEB) projesi kabul gören İKÇÜ’lü öğrencilere İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse tarafından başarı belgesi takdim edildi

İKÇÜ VIP Salonunda gerçekleşen törene İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yasin Bulduklu, Prof. Dr. Süleyman Akbulut, İKÇÜ Genel Sekreteri Nuretdin Memur ile çok sayıda öğrenci katıldı. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında, ön lisans ve lisans düzeyindeki öğrencilerinin desteklenmeye değer görülen 58 projesiyle Türkiye genelindeki üniversiteler arasında 20’inci, İzmir’de ise 2. Olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin, 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programında ise 5 proje ile kabul gördü. İKÇÜ’lü öğrencilerin proje başarısı dolayısıyla düzenlenen tören, İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin projeleri kabul gören öğrencilere başarı belgesi takdim etmesiyle son buldu.