EğlenceEn GüncelİKÇUKültür - SanatTiyatro

İKÇÜ Tiyatro Topluluğu Ölüme 4 Kala Oyunuyla Sahnede

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tiyatro Topluluğu üyesi öğrencilerin yazdığı ilk oyun olan “Ölüme 4 Kala” İKÇÜ’lü tiyatro severlerle buluştu

İKÇÜ Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda sahnelenen ve Batuhan Kayhan ile Zeytin Kardelen Vural’ın yazdığı, Tiyatro Topluluğu tarafından kaleme alınan ilk oyun olan “Ölüme 4 Kala” yeni evlenmiş bir çift olan İpek ve Çınar’ın başından geçenlere odaklanır. Dramatik çatısı, “Peki ya küçük bir kelebek kanat çırptığında oluşan rüzgâr, dünyanın başka bir noktasındaki birinin hayatını değiştirebilir mi?” sorusu üzerinden şekillenen oyunda insanlar arasındaki ilişkilerin birbirini etkilemesi ve giriftliği gözler önüne serilir. 

İKÇÜ’de büyük bir ilgiyle karşılanan, 2 Haziran tarihinde ise Alsancak Han Tiyatrosu’nda İzmir’deki tiyatro severlerin beğenisine sunulacak olan “Ölüme 4 Kala” adlı oyunun Yönetmenliğini Batuhan Kayhan, Yardımcı Yönetmenliğini Zeytin Kardelen Vural, Yönetmen Yardımcılıklarını ise İlhan Hayri ile Beste Şimay Arslan üstlendi. 

İKÇÜ Tiyatro Topluluğu üyeleri Aybüke Ecem Canavar, Hakan Arda Altun, Ulaş Korkmaz, Alkım Dirik, Barış Güneş, Yeşim Dudun, Damla İrem Güzel, Dilara Ergül, Berk Gedikoğlu, Gülben İncekaş, Zeytin Kardelen Vural ve Batuhan Kayhan tarafından oynanan “Ölüme 4 Kala” oyununun Rejisinde Anise Eslem Şentürk ve Zümrüt Kartal yer alırken Dekor Sorumlusu Cafer Şahin oldu.