AkademiEğitimEn GüncelFEATUREDİKÇUKültür - SanatMedyaSağlık

“Öğrenci Objektifinden Hemşirelik” Temalı Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün düzenlediği “Öğrenci Objektifinden Hemşirelik” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

2023 yılı temasını “Bizim Hemşirelerimiz, Bizim Geleceğimiz” olarak belirleyen Uluslararası Hemşireler Derneği’nin hedefleri doğrultusunda, mesleğin hemşirelik öğrencilerinin gözündeki anlamını yansıtmak amacıyla İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün düzenlediği “Öğrenci Objektifinden Hemşirelik” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Dereceye girenlerin İKÇÜ SBF Hemşirelik Bölümü ile Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Dünya Hemşireler Günü kutlama programında ilan edildiği yarışmanın birincilik ödülünü “Bir Çocuğun Gülümsemesinden Güç Alır Hemşireler” adlı fotoğrafı ile Yağmur Denizhan, ikincilik ödülünü “Hemşirelik Sevgiyle Yapılır” adlı çalışması ile Fadime Bayram, üçüncülük ödülünü “Hemşirelik Profesyonel Ellerde Yaranın Sarılması, Cana Can Katılmasıdır” adlı fotoğrafıyla Aysel Kural kazandı. Derece alan öğrencilere ödülleri Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Tokem ve bölüm akademisyenleri tarafından takdim edilirken, yarışmaya katılan fotoğrafların tamamı ise barkovizyon gösterisi ile izleyicilerin beğenisine sunuldu.