AkademiEğitimEn GüncelİKÇUMedya

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’nden Medya Merkezine Ziyaret

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Medya Merkezi, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu tarafından ziyaret edildi

İKÇÜ Medya Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazım Ankaralıgil’in makamında, merkez bünyesinde resmi olarak yayın hayatına başlayan İKÇÜ Haber Ajansı’nın faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve üniversite sektör işbirliğini güçlendirmek üzere gerçekleşen ziyarete İKÇÜ Haber Ajansı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Satır, Haber Koordinatörü Öğr. Gör. Seyit Köse, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Tamer Omur ve Genel Sekreter Kadir Kemaloğlu katıldı. 

Resmi olarak yayın hayatına başlayan İKÇÜ Haber Ajansı’nın işleyişi hakkında bilgi veren İKÇÜ Medya Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazım Ankaralıgil, ajansın hedeflerine uygun olarak yayın ağını genişletmesi amacıyla yapılması planlanan çalışmaları anlattı. İKÇÜ Haber Ajansı ile sektör ve sahadaki kuruluşlar arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinin öneminden de söz eden Prof. Dr. Ankaralıgil, başta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan olmak üzere Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan ise gazetecilik mesleğinin güncel sorunlarından bahsederek, bu sorunların aşılması noktasında yapılacak işbirliklerini değerli bulduğunu söyledi. EMD İzmir Şubesi olarak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını belirten Başkan Demircan, Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin gazetecilik meslek pratiklerine dair eğitim aldıkları İKÇÜ Haber Ajansı’nın kurulmasını anlamlı bulduğunu ifade ederek yayın hayatında başarılar diledi.