AkademiEğitimEn GüncelİKÇUİzmirSosyal

İKÇÜ “İnanç Turizminde 7 Kiliseler Kültür Rotasının Önemi” Panelinde

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin paydaşı olduğu “İnanç Turizminde 7 Kiliseler Kültür Rotasının Önemi” paneli gerçekleşti

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve İzmir Turist Rehberleri Odası (İZRO) işbirliğiyle İzmir Ticaret Odası’nda düzenlenen panele İKÇÜ’yü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Akbaş, Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aytuğ Arslan ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Sarıbaş katıldı. 

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş ve TGA Ürün Pazarlama Direktörü Ceylan Şensoy’un açılış konuşmaları ile başlayan panelde İZRO Yönetim Kurulu Başkanı Macit Şaşzade’nin konuşmasının ardından İKÇÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aytuğ Arslan da bir sunum yaptı. 

 7 Kiliseler Kültür Rotasının mevcut durumu, inanç turizmi açısından önemi ve potansiyellerine dair konuşan Doç. Dr. Arslan’ın sunumunun ardından katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla program son buldu.