Turizm Fakültesi “Türk Mutfağı Haftası” Etkinliklerinde
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı
Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda yurt içinde ve yurt dışı temsilciliklerde 21-27 Mayıs tarihleri arasında ilk defa kutlanmaya başlanan Türk Mutfağı Haftası, bu yıl da çeşitli etkinliklere sahne oldu.
Türk mutfağını dünyaya tanıtmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla başlayan Türk Mutfağı Haftası kapsamında dünyanın birçok yerinde olduğu gibi İzmir’de de bir dizi etkinlik düzenlendi. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Arş. Gör. Begüm Pelek 25 Mayıs tarihinde İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nde düzenlenen etkinlikte “Atıksız Mutfak” konulu bir konferans verdi