AkademiEğitimEn GüncelFEATUREDİKÇU

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

Muhabir: Zeynep Yaşar

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi M. Erdal Özbek’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi M. Erdal Özbek’in projesi, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinin desteklenmesini içeren TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı (Acil Destek Modülü) kapsamında kabul gördü.

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Çetin’in de araştırmacısı olduğu “Mermer Plaka Üretiminde Plaka Boyutu Ürünlerin Sağlamlaştırılmasında Fırın Hattı İş İstasyonlarının Dijital İkiz Modellemesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.