EğitimEn GüncelİKÇUSağlıkSosyal

Hemşirelik Bölümünden Erasmus+ Deneyim Paylaşımı Etkinliği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Hemşirelikte Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Deneyim Paylaşımı” etkinliği düzenlendi

Hemşirelik Bölümü Erasmus Koordinatörlüğü tarafından, İKÇÜ Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda Hemşirelik Bölümü ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliğe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Tokem ile Hemşirelik Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz, bölüm akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Etkinlik, Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz tarafından yapılan bilgilendirme sunumu ile başladı. Ardından, çevrimiçi olarak katılan İKÇÜ Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunu Gülcan Karabulut’un, Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileriyle Erasmus+ Değişim Programı Öğrenim Hareketliliği kapsamında son sınıfta gitmiş olduğu Portekiz Evora Üniversitesi’ndeki deneyimlerini paylaşmasıyla devam eden etkinlik, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu. 

Düzenlemiş oldukları etkinliğin verimli geçtiğini belirten Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz, aktivitenin Erasmus programına başvuru yapmayı düşünen öğrencilere yol gösterdiğini dile getirdi.