EğitimEn GüncelFEATUREDİKÇUMedya

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasından İKÇÜ’ye Ödül

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Khamila Nazhmaddinova bu yıl 9’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda “İnternet Haberi” kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu

TRT’nin, geleceğin iletişimcileri olacak üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına katkıda bulunmak, nitelikli ve farklı içerikler üretmelerini teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlediği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasının ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri Khamila Nazhmaddinova, Dijital Yayıncılık dalı, İnternet Haberi kategorisinde, Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Koralp Özel danışmanlığındaki “AIDS’le Geçen 27 Yıl” başlıklı haberiyle; Tuğçe Tatar, Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi ve İKÇÜ Haber Ajansı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Satır danışmanlığındaki “Ukrayna’nın Kayıp Parçası” başlıklı haberiyle; Ali Yaman ve Tuğçe Yetgin ise Radyo Yayıncılığı dalı, Radyo Drama kategorisinde, İKÇÜ Haber Ajansı Haber Koordinatörü Öğr. Gör. Seyit Köse’nin kaleme aldığı ve danışmanlığını yaptığı “Üçüncü Kılıç” adlı radyo draması ile finalist olarak yarıştı. 

Radyo Yayıncılığı, Görsel Yayıncılık, Dijital Yayıncılık ve İletişim Kampanyası olmak üzere 4 ana dalda, 13 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Khamila Nazhmaddinova, Dijital Yayıncılık Dalı İnternet Haberi Kategorisinde “AIDS’le Geçen 27 Yıl” başlıklı haberiyle üçüncülük ödülüne layık görüldü.