AkademiEn GüncelİKÇU

Avrasya Medya, İletişim ve Kültür Araştırmaları Dergisi Yayın Hayatına Başladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Medya ve İletişim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (Medya Merkezi) tarafından çıkarılan “Avrasya Medya, İletişim ve Kültür Araştırmaları Dergisi (Eurasian Journal Of Media, Communication  And Culture Studies (EMC) yayın hayatına başladı

İKÇÜ Medya ve İletişim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yılda iki kez yayımlanacak olan multidisipliner, ulusal hakemli ve süreli yayını “Avrasya Medya, İletişim ve Kültür Araştırmaları Dergisi (Eurasian Journal of Media, Communication  and Culture Studies (EMC)”nin ilk sayısı yayımlandı.

Medya ve iletişim çalışmaları alanlarında ulusal ve uluslararası anlamda eleştirel nitelikteki özgün eserleri yayımlamayı amaçlayan “Avrasya Medya, İletişim ve Kültür Araştırmaları Dergisi”nin editör kadrosunda İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu, İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölüm Başkanı ve Medya ve İletişim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazım Ankaralıgil ve Medya ve İletişim Bölümü Görsel İletişim ve Tasarım Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cenk Demirkıran yer alıyor.