EğitimEn GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

Muhabir– Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Seda Çetin Avcı’nın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Seda Çetin Avcı’nın projesi, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinin desteklenmesini içeren TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı (Acil Destek Modülü) kapsamında kabul gördü.

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Seda Çetin Avcı’nın yürütücüsü;  Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Daşıkan’ın danışmanı olduğu “Gebelikte Kilo Yönetimi İçin Teori Temelli Mobil Sağlık Uygulamasının Geliştirilmesi ve Test Edilmesi: Randomize Kontrollü Çalışma” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.