EğitimEn GüncelİKÇU

Medya ve İletişim Bölümü GDZ Elektrik Kurumsal İletişim Ekibini Ağırladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü, akademi-sektör buluşmaları kapsamında bölüm öğrencilerini GDZ Elektrik Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Ekibi ile buluşturdu

GDZ Elektrik Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Ekibi Gizem Dağ, Elvan Topel ve İsmail Yılmaz, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burcu Öksüz’ün düzenlediği akademi-sektör buluşması organizasyonunda bölüm öğrencileri ile bir araya geldi.

GDZ Elektrik hakkında bilgi veren ekip, halkla ilişkiler alanında çalışmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Kurum hakkında brief veren GDZ Elektrik Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Ekibi, öğrencilerin projelerini dinleyerek önerilerde bulundu.