EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Dekanlar Konseyi Toplantısında

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) dönem değerlendirme toplantısına katıldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, Türkiye’deki tüm turizm fakültelerinde eğitim-öğretime yönelik bir ortak akıl oluşturmayı, fakülteler arası iş birliğini güçlendirmeyi ve sektörün çözüm bekleyen konularında akademik destek sağlamayı amaçlayan Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK)’nin dönem değerlendirme toplantısına katılım sağladı.

Fakültelerin mevcut durumlarını inceleyip, değişen dünya koşullarına uyum sağlamak için sürekli iyileştirme adımları belirlemek, turizm eğitimini yeni teknolojilere adapte etmek ve mezunları rekabetçi ve sürdürülebilir bilgi ve becerilerle donatmak amacıyla önerilerde bulunarak ilgili kurumlara bildirme misyonuyla hareket eden TURDEK’in düzenlediği çevrim içi toplantıda, ilgili dönem değerlendirilerek gelecek dönemler için yapılacaklar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.