EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörlüğü Arasında İş Birliği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörlüğü arasında iş birliği toplantısı gerçekleştirildi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörlüğü’nden Matematik Öğretmeni Ali Can Güllü ve Bilgisayar Mühendisi Volkan Tay, İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini ziyaret etti. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökçen Bombar, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aydın Ülker, Dr. Öğr. Üyesi Sema Demirci Uzun, Fakülte Sekreteri Süleyman Ayer, Mühendislik Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa CAN, Mühendislik Bilimleri Bölüm Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Özdoğan, Öğretim Görevlisi Erdal Kurt ve Öğretim Görevlisi Dr. Merve İzmirli toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda, projelerde yer alan ve bilim olimpiyatlarına katılan Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerinin yetiştirilmesine yönelik yapılabilecek iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler sonunda, Genel Fizik ve Genel Kimya Laboratuvarları ile Mekatronik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkin Gezgin önderliğinde Mekatronik Mühendisliği Laboratuvarları gezildi. Laboratuvarda yürütülen çalışmalar, alt yapı olanakları ve Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerine sunulabilecek hizmetler üzerine görüşler aktarıldı. Teknoloji Topluluğu ziyaret edilerek İKÇÜ’lü öğrencilerin yarışmalar için hazırladıkları prototipler tanıtıldı.