EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ SKS Yapı İnşaat Topluluğu ideCAD Eğitimi Düzenledi

Fotoğraf- Ali Yaman

Muhabir- Ecem Nur Tura

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SKS Yapı İnşaat Topluluğu tarafından ideCAD Çelik ve Beton Tasarım Programı Eğitimi düzenlendi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SKS Yapı İnşaat Topluluğunun üniversite-sektör iş birliği kapsamında Topluluk Etkinlik Salonunda düzenlediği eğitim programının konuğu İnşaat Yüksek Mühendisi Feridun Yardımoğlu oldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Feridun Yardımoğlu, yapı sistemlerinin modellenmesi, sonlu elemanlar analizi, yönetmelik uyumlu tasarımı, performans değerlendirmesi ve güçlendirilmesi için özel olarak geliştirilmiş çok kapsamlı bir çözüm paketi olan ideCAD Çelik ve Beton Tasarım Programı hakkında İKÇÜ öğrencilerine bilgi verdi.

Programın kullanım alanlarını, ideCAD ile neler yapılabileceğini ve ideCAD’ın neden kullanılması gerektiğini anlatan Yardımoğlu, örnek yapı fotoğrafları üzerinden bina inşasında dikkat edilecek hususlara değindi.

Program, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.