AkademiEn GüncelİKÇU

Sağlık Bilimleri Fakültesinde Çok Disiplinli Kariyer Planlaması Eğitimleri

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı bölümlerde okuyan öğrencilere Çok Disiplinli Kariyer Planlaması Eğitimleri verildi

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Tanıtım, Tercih, Kariyer Planlama Ve Oryantasyon Komisyonu tarafından düzenlenen Sağlık Bilimlerinde Çok Disiplinli Kariyer Planlaması Eğitimleri, İŞKUR Eğitmenleri Cemile Bingöl, Gizem Şakar ve Çilem Akdemir tarafından gerçekleştirildi. 

Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Sosyal Hizmet Bölümlerinin 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla düzenlenen eğitim programında Kendini Tanıma, İstihdam Edilebilirlik Becerileri, İşim ve Ben Uygulaması, Kariyer Planlama, Etkili Öz Geçmiş Hazırlama, İş Arama Ağı, Mülakat Teknikleri ve İŞKUR Hizmetleri konu başlıklarında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Özer Kaya öncülüğünde düzenlenen kariyer planlama eğitimleri öğrencilerden büyük ilgi gördü.