42,4608$% 0.04
49,4907€% 0.2
%
%
11.123,47%0,06
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Turizm Fakültesi tarafından “ÖZSÜT ile Gastronomi Atölyesi” düzenlendi
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile İKÇÜ KAGEM iş birliği ile Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında düzenlenen atölyede, ÖZSÜT Ar- Ge -Yöneticisi Zeynep Başaran, Ar- Ge Uzmanı Derya Güner ve ÖZSÜT Select Pasta Şefi Göksal Yıldız Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.
Düzenlenen etkinlikte ileri düzey bir pastanın yapım aşamaları, hazırlanma süreci ve püf noktaları ile ilgili teorik bilgiler verilmesinin ardından, pasta yapım uygulamasına geçildi. Şef Göksal Yıldız’dan pasta yapımı ile ilgili önemli tüyolar alan İKÇÜ’lü öğrenciler, pasta yapımının inceliklerini aşama aşama görme imkânı da elde ettiler.
“ÖZSÜT ile Gastronomi Atölyesi”, firma yetkililerine teşekkür belgesi takdim edilmesi ile birlikte sona erdi.

Kalite Güvencesinde İyi Uygulama Örneği: İKÇÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
1
Çelebili Minikler 23 Nisan’ı Dopdolu Bir Programla Kutladı
109513 kez okundu
2
Türkiye’nin En Genç Kadın Profesörü İKÇÜ’lü
2608 kez okundu
3
İzmir’in En Donanımlı Farazi Mahkeme Salonu İKÇÜ Hukuk Fakültesi’nde Açıldı
1709 kez okundu
4
“İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi İzmir’in Modern Yüzü Olacak”
901 kez okundu
5
İKÇÜ’nün TÜBİTAK Destekli 4. Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi İçin Geri Sayım Başladı
894 kez okundu