EğlenceEn GüncelİKÇU

İKÇÜFEST’24’ün İlk Gününde “Varsa Yoksa” Damgası

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SKS tarafından düzenlenen 7’nci Bahar Şenliği İKÇÜ FEST 2024’in ilk konserinde öğrenciler coşku dolu anlar yaşadı

Dopdolu bir programla birbirinden renkli etkinlik ve konserler eşliğinde 3 gün sürecek olan İKÇÜ FEST 2024’ün ilk günü Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Küheylan” Oyunu Dans Topluluğu’nun gösterileri, Müzik Topluluğu “The Choir od Agony” Grubunun sahne performansı ve DJ Ferdi performansının ardından “Varsa Yoksa” Grubu Konseri ile devam etti.

Etkinliklerde doyasıya eğlenen İKÇÜ’lü gençler, “Varsa Yoksa” Grubu konserine yoğun ilgi gösterdi. Final sınavları öncesi moral depolayan öğrenciler adeta müziğe doydu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu, konserin sona ermesiyle birlikte “Varsa Yoksa” Grubuna plaket takdim etti.