AkademiEn GüncelİKÇU

Medya ve İletişim Bölümünden 4 Profesör Biniş Giydi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümünden 4 profesöre binişleri düzenlenen törenle giydirildi

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından ikincisi düzenlenen Profesörlük Berat Takdimi ve Biniş Giyme Töreni’nde doçent kadrosuna atanmaya hak kazanan öğretim üyeleri ve akademik kariyerinde yükselme yaşayan akademik personele binişleri giydirildi.

Akademik kadroda yükselen 89 profesörün, 56 doçentin ve 25 doktor öğretim üyesinin binişlerinin protokol tarafından giydirildiği törende, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümünden 4 profesör yer aldı.

Medya ve İletişim Bölümünden, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu’ya, Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Ankaralıgil’e, Halkla İlişkiler Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burcu Öksüz’e ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Korap Özel’e binişleri protokol tarafından giydirildi.