EğlenceEn GüncelİKÇU

İKÇÜ FEST’24’ün Son Gününde Ufuk Beydemir Sahne Aldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SKS tarafından düzenlenen 7’nci Bahar Şenliği İKÇÜ FEST 2024, Ufuk Beydemir konseriyle sona erdi

İKÇÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İKÇÜ FEST’24’ün son konserinde ünlü sanatçı Ufuk Beydemir, İKÇÜ’lü gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

“Ay Tenli Kadın”, “Yüreğimdesin”, “Hiç” gibi en sevilen parçalarını İKÇÜ öğrencileriyle birlikte söyleyen Ufuk Beydemir, öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu, konserin sona ermesiyle birlikte Ufuk Beydemir’e plaket takdim etti.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesince coşkuyla kutlanan İKÇÜ FEST’24 sona erdi. Üç gün süren şenliklerde öğrenciler çeşitli etkinliklere katıldı ve oyunlar oynayarak final sınavları öncesinde moral depoladı.