AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’nün “Fakülte ve Bölüm Tanıtım Günleri” Başlıyor

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) “Fakülte ve Bölüm Tanıtım Günleri” 22-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) fakülte ve bölümleri hakkında bilgi almak isteyen tercih aşamasındaki öğrenciler ve ebeveynleri için, İKÇÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen “Fakülte ve Bölüm Tanıtım Günleri” bu yıl “Tercihiniz İKÇÜ Olsun” sloganıyla 22-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında üniversite tercih maratonuna girecek olan öğrencilerin, İKÇÜ hakkında merak ettikleri tüm soruları tanıtım masalarında görevli öğretim elemanlarına yöneltme olanağı bulacakları “Fakülte ve Bölüm Tanıtım Günleri”, Çiğli Merkez Kampüste bulunan İKÇÜ Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu Fuaye Alanında gerçekleşecek.

Program kapsamında tercih aşamasındaki öğrencilere beş gün boyunca 09.30-16.30 saatleri arasında, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin yurt olanakları, Erasmus +, Mevlana ve Farabi gibi yurt içi-yurt dışı değişim programları, hazırlık eğitimi, fakülte ve bölümlerinin yapısı ve sportif, sanatsal, kültürel imkânları hakkında bilgi verilecek.