AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’nün Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi’ne TÜBİTAK’tan Destek

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenecek olan 3. Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi, TÜBİTAK-2223- B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Destek Programı tarafından desteklenmeye değer görüldü

İKÇÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kayacan yürütücülüğündeki 3. Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi, 15-16 Ekim 2024 tarihlerinde TÜBİTAK desteği ile online düzenlenecek.

Sosyal bilimler alanında önemli araştırmaların sunulacağı ve akademik iş birliklerinin gelişmesine olanak sağlayacak olan kongre, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi yürütücülüğünde, İstanbul Medipol Üniversitesi, İzmir Uluslararası Öğrenci Derneği ve İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şubesi paydaşlığında gerçekleşecek.

TÜBİTAK-2223- B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Destek Programı, farklı kurumlarda görev yapan bilim insanlarının bir araya gelmesi, bilgi ve deneyim paylaşımı yapılması, çok disiplinli ve disiplinler arası çalışmalara zemin hazırlaması amacıyla yurt içinde düzenlenen kongre, konferans, kolokyum, sempozyum ve çalıştay türü etkinliklere destek verilmesini içeriyor.