AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ SBF “Eğitim, Liderlik ve Yöneticilik” temalı Sinema Etkinliği Düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi “Eğitim, Liderlik ve Yöneticilik” temalı sinema etkinliği düzenledi

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Girişimcilik ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu tarafından, fakülte personeli arasındaki iletişimi güçlendirmek ve kurumsal aidiyet duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen “Eğitim, Liderlik ve Yöneticilik” temalı etkinlik, Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda gerçekleşti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Özer Kaya ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Akbıyık, Fakülte Sekreteri Yahya Gülle ile birlikte çok sayıda akademik ve idari personelin katıldığı etkinlikte, iyi bir eğitimci ve liderin sahip olması gereken özellikler sanat eserleri aracılığıyla ele alındı. Etkinlik sonrasında ise fakülte personeli, gösterime ilişkin görüşlerini paylaşarak etkinliğin içeriği hakkında fikir alışverişinde bulundu.