EğlenceEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’lü Öğrenciler “Açık Mikrofon” Etkinliğinde Bir Araya Geldi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Müzik Topluluğunun düzenlediği “Açık Mikrofon” etkinliği İKÇÜ’lü öğrencilere keyifli anlar yaşattı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Merkez Kampüsü Yarasa Sokak’ta gerçekleşen ve dileyen tüm öğrencilerin şarkı söyleyebilmesine olanak tanıyan etkinlik, keyifli bir öğle arası vakti geçirmek isteyen öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

7. Açık Mikrofon etkinliği hakkında konuşan İKÇÜ SKS Müzik Topluluğu Başkanı Ayça Yüce, “Müzik Topluluğu olarak, sene içerisinde gerçekleşen canlı müzik, konser, festival ve söyleşi etkinliklerinde yer alıyoruz. Bizzat bizim gerçekleştirdiğimiz etkinlikler de oluyor. Toplulukları bir araya getirerek, öğrenci arkadaşlarımızın hem eğlenceli vakit geçirmelerine hem de sosyalleşmelerine yardımcı oluyoruz. Enstrüman çalmayı öğrenmek isteyen veya sesini geliştirmek isteyen arkadaşlarımıza yönelik eğitimler de veriyoruz. Açık Mikrofon etkinliği İKÇÜ’de artık geleneksel hale geldi.  Etkinliğimizin amacı, sadece Müzik Topluluğu üyelerinin değil bütün İKÇÜ öğrencilerinin bir arada müzik yapması. Öğrenciler gelip burada eğlenceli bir öğle arası geçiriyorlar. Hem sahne performansı gerçekleştiriyorlar hem de kendilerini denemiş oluyorlar. Etkinliğin, kişisel gelişime ve sosyal hayata da bu yönden katkısı oluyor” ifadelerini kullandı.