İKÇÜ Turizm Fakültesi ve KAGEM İşbirliği ile “Kahve Atölyesi” Düzenlendi
Haber-Fotoğraf: Nurselin Bostan
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile “Kahve Atölyesi” düzenlendi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kahve Atölyesi’nde Vitus Roastery kurucu ortağı Alper Kantar konuk olarak ağırlandı.
Atölye, Alper Kantar’ın İKÇÜ’lü genç şeflere kahve çeşitlerinden ve kahvenin tadını etkileyen faktörlerden bahsetmesinin ardından, kahve demleme tekniklerini uygulamalı olarak anlatması ile devam etti.
İKÇÜ’lü öğrencilerin tadım yapma imkânı da buldukları atölye, İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Onur Görkem’in Alper Kantar’ a teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.